دستگاه جوجه کشی 10 تایی

دستگاه های جوجه کشی 10تایی، ماشین آلاتی هستند که شرایط و موقعیت مناسب را جهت خارج کردن جوجه ها از تخم های نطفه دار فراهم می آورند. این فرایند طی مراحل مختلفی انجام می شود. از آنجایی که این دستگاه ها با تکنولوژی و فناوری های نوین ساخته می شوند، کیفیت و راندمان آن ها نسبت به گذشته بسیار افزایش یافته است. دستگاه جوجه کشی نیز دارای ظرفیت های مختلفی هستند که در ادامه به بررسی ویژگی ها و هزینه های دستگاه جوجه کشی 10 تایی می پردازیم.‌

ظرفیت دستگاه جوجه کشی 10 تایی

ظرفیت دستگاه های جوجه کشی موجود در بازار بر اساس تعداد تخم مرغ هایی شما می گیرد که می توانند در خود جایگذاری نمایند. دستگاه هایی که به تازگی طراحی شده اند، می توانند گنجایشی تا صد هزار تخم نطفه را نیز داشته باشند. این دستگاه های جوجه کشی در ظرفیت های مختلفی نظیر مینی، مدیوم و ماکرو نیز تولید و تهیه می شوند و روانه بازار خواهد شد. قیمت تمام شده آن ها برای خریداران نیز می توانند با توجه به ظرفیت آنها متفاوت باشد.

به طوری که هر چه ظرفیت این دستگاه ها بیشتر باشد، قیمت بالاتری را خواهند داشت.‌ در ادامه به بررسی هر کدام از انواع دستگاه های جوجه کشی به طور مختصر می پردازیم. 

  • دستگاه جوجه کشی مینی 

دستگاه های جوجه کشی مینی که به دستگاه های خانگی نیز نامیده می شوند، ظرفیتی کن تر از 150 تخم مرغ را دارا می باشند. به همین جهت دستگاه جوجه کشی 10 تایی نیز عضوی از این دسته از دستگاه ها به شمار می رود. این نوع دستگاه های جوجه کشی بیشتر جهد جوجه کشی در منازل، جوجه کشی و راه اندازی کسب و کار های کوچک دارای کاربرد هایی می باشد. البته این دستگاه ها جهت جوجه کشی از پرندگان زینتی نیز به کار برده می شوند. دلیل این کاربرد به قیمت بالای تخم های نطفه دار مربوط می شود. 

  • دستگاه جوجه کشی مدیوم

دستگاه های جوجه کشی مدیوم و یا نیمه صنعتی به طور معمول دارای گنجایشی مابین 150 الی 2000 تخم مرغ می باشند. این نوع دستگاه ها جهت جوجه کشی در صنایع کوچک نظیر پرورش دهندگان پرندگان و یا مراکز مرغداری بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. 

  • دستگاه جوجه کشی کوچک

دستگاه جوجه کشی کوچک برخلاف نمونه‌های خانگی بسیار پیشرفته و باقابلیت‌های عالی برای امور تخصصی تولید می‌شود. ازاین‌رو هم برای مصارف تجاری تولید پرندگان گران‌قیمت مناسب بوده و هم پارامترهای موردنیاز و ویژه مراکز پژوهشی مثل دانشگاه‌ها و آزمایشگاه‌ها به‌منظور حصول نتیجه عالی تحقیقات را با خود به همراه دارد.

انتخاب پرنده و روزشمار، سیستم سخنگو، آپشن لاگر (ذخیره کننده اطلاعات دما و رطوبت در طول دوره جوجه کشی)، قابلیت کنترل و دسترسی به تنظیمات از راه دور با استفاده از جی اس ام و موبایل، جوجه کشی از تمامی پرندگانی مثل مرغ، بوقلمون، اردک، بلدرچین، کبک، غاز، شاه طوطی، عروس هلندی، فنچ گلدین، کاسکو و … از مهم‌ترین ویژگی‌های این دستگاه است.

  • دستگاه جوجه کشی ماکرو 

دستگاه های جوجه کشی ماکرو و یا صنعتی گنجایشی بالا تر از 2000 تخم مرغ دارد. این دسته از دستگاه های جوجه کشی جهت جوجه کشی در ابعاد بسیار بالا و جهت تامین احتیاجات غذایی انسان در یک منطقه به کار برده می شود. 

دستگاه جوجه کشی 10 تایی

ویژگی های دستگاه جوجه کشی 10 تایی 

  • محفظه

در گذشته برای تهیه دستگاه های جوجه کشی از فلز جهت ساخت بدنه و یا محفظه این دستگاه ها استفاده می کردند. از آنجایی که فلز عایق مناسبی برای گرما نمی باشد و میزان دمای درون دستگاه جوجه کشی را در حد مناسبی حفظ نمی کند، زنگ زدگی و خورندگی هم نیز سبب می شود تا راندمان و توان دستگاه به طور قابل توجهی کاهش یابد. به همین جهت است که در دستگاه های جوجه کشی که امروزه ساخته می شود، مواد PVC را جایگزین فلز کرده اند. چرت که نسبت به فلز دارای قابلیت ضد عفونی بالا تری می باشد. 

  • هوش مصنوعی

هوش مصنوعی از آن دسته از تکنولوژی هایی است که امروزه توانسته بسیاری از دستگاه های هوشمند را در بر بگیرد. دستگاه های جوجه کشی نیز با استفاده از این تکنولوژی و منطق فازی جهت تنظیماتی در خصوص رطوبت و یا دمای مطلوب تهیه می شوند. با به کار گیری از همش مصنوعی دستگاه جوجه کشی قابلیت یادگیری را پیدا می نماید. بدین منظور که اطلاعات مربوط به دما و رطوبت را از سنسور دریافت می کند و سپس دستور های لازم را به دیگر قطعات جهت ایجاد حرارت و همچنین رطوبت مناسب می فرستد. با به کار گرفتن این فناوری، دستگاه حتی در صورت باز بودن محفظه خود، می تواند تنظیمات مربوط به دما و رطوبت دستگاه جوجه کشی را انجام دهد. 

  • کنترل هوشمند

کنترل هوشمند از دیگر قطعات به کار رفته در دستگاه های جوجه کشی می باشد. این قطعه قادر است تنظیمات مربوط به دما و رطوبت را درون دستگاه انجام دهد. چنانچه هر تغییری در روند این دو فاکتور صورت بگیرد، سنسور های دستگاه این تغییرات را اعلام می کنند و مشکل آن ها را با سرعت برطرف خواهد کرد. 

  • سنسور تنظیم دما و رطوبت

سنسور های تعبیه شده در دستگاه های جوجه کشی از جمله قطعات بسیار حیاتی و پر اهمیت در ساخت این دستگاه ها به شمار می روند. چنانچه اختلالی در روند سنسور های دستگاه به وجود بیاید، تخم های نطفه دار به جهت عدم تنظیمات مربوط به رطوبت و دما از بین می روند. انواع برند های معتبر ساخت دستگاه های جوجه کشی از سنسور هایی استفاده می کنند، گه حساسیت بالایی را داشته باشند. این گونه سنسور ها دارای کاربرد های پزشکی و نظامی می باشند و در تهیه و ساخت انکوباتور مورد استفاده قرار می گیرند. 

  • تأمین رطوبت

پیش تر برای ساخت دستگاه های جوجه کشی از ظرف آب و اسفنج جهت تامین رطوبت آن استفاده می کردند. اما در دستگاه های جوجه کشی که امروزه ساخته می شوند،‌‌ از تکنولوژی و فناوری های نظیر پد سلولزی و پمپ آب و همچنین فناوری التراسونیک جهت تامین رطوبت لازم بهره گرفته می شود. پد سلولزی با فناوری نانو شکل میگیرد و می تواند آب را تا حدودا 10 برابر حجم خود ذخیره نمایند. در فناوری التراسونیک از امواج مافوق صورت جهت جداسازی مولکول های آب استفاده می شود. در پی آن رطوبت لازم به وجود می آید.  

  • چرخش ۳۶۰ درجه ای تخم‌ها

چرخش کامل تخم ها درون دستگاه نیز از دیگر ویژگی های دستگاه های جوجه کشی به شمار می رود. این فرایند بدین صورت است که نیروی موتور توسط راک ها به شانه ها انتقال پیدا می کند و سبب می شود تا تخم های نطفه دار به گردش در آیند. پیش تر برای ساخت دستگاه های جوجه کشی از سیستمی استفاده می کردند که تنها تا 90 درجه قابلیت چرخش داشت. اما امروزه در ساخت دستگاه های جوجه کشی از سیستم های چرخش با قابلیت 360 درجه بهره گرفته می شود.‌ 

محصولات