معرفی اردک

معرفی اردک

محتوای جدول

اردک‌ها پرندگان بسیار باهوش و زیرک می‌باشند. این پرندگان به زندگی در آب بسیار علاقه‌مند هستند و گونه‌های مختلف آن در دریا‌ها و دریاچه‌های آب شیرین قابل مشاهده است. اردک‌ها جز اولین پرندگانی هستند که توسط انسان اهلی شده اند.

مشاوره رایگان خرید دستگاه جوجه کشی اردک

نام دیگر اردک، مرغابی می‌باشد که این نام فقط برای بخشی از گونه‌های مرغابی‌سانان به کار گرفته می‌شود. اردک‌ها جز خانواده مرغابیان به شمار می‌روند و شامل چندین زیر خانواده هستند.

اردک‌ها بیشتر در آب می‌زیستند و جثه آن‌ها کمی کوچک‌تر از سایر پرندگان دریایی همچون غاز و قو می‌باشد، بیشتر اردک‌ها توانایی زندگی در آب شور دارند از همین رو گونه‌های متداول آن در دریا‌ها، دریاچه‌ها و چشمه‌های آب گرم قابل مشاهده است.

پرهای پرنده زیبا و کمی چرب می‌باشد از همین رو در تماس با آب خیس نشده و پس از خارج شدن سبب سنگینی وزن در پرنده نمی‌شود. گونه‌ها و نژاد‌های گوناگون از اردک در جهان قابل مشاهده است که برخی از آن‌ها هنوز ناشناخته مانده‌اند.

همانطور که در ابتدای مطلب آن اشاره شد اردک‌ها انواع گوناگونی دارند چنانچه تمایل دارید تا با مشخصات و ویژگی‌های محل زیست اردک بیشتر آشنا شوید ما را تا انتهای مطلب همراهی کنید.

در این مطلب، قصد داریم شما را با نژاد‌های گوناگون اردک و دستگاه جوجه‌ کشی اردک آشنا کنیم همچنین برخی از مشخصات بارز و نژاد‌های گوناگون این پرنده زیبا را مورد بررسی قرار خواهیم داد.

اگر قصد راه‌اندازی کسب و کار مرتبط با پرورش اردک حتما این مطلب را تا انتها مورد بررسی قرار دهید زیرا در ادامه چگونگی تعیین جنسیت اردک را به طور کامل شرح خواهیم داد همچنین به بررسی برخی از ویژگی‌های منحصر به فرد دستگاه جوجه‌کشی می‌پردازیم.

همانطور که می‌دانید یکی از اصول مهم در پرورش، کار با دستگاه جوجه‌ کشی اردک است زیرا قلب این کسب و کار محسوب می‌گردد. اگر در انتخاب دستگاه جوجه‌کشی دچار اشتباه گردید در آینده ای نه چندان دور ضرر‌های اقتصادی متداولی را شاهد خواهید بود برای جلوگیری از این زیان بزرگ توصیه می‌کنیم بررسی قسمت پایانی مطلب را از دست ندهید.

مشاوره رایگان خرید دستگاه جوجه کشی اردک

این مقاله جهت آشنایی بیشتر شما با این موضوع تهیه گردیده و شما می‌توانید با صرف حداقل 7 دقیقه زمان بر میزان اطلاعات خود بیفزایید در ادامه به بررسی عناوینی که در ذیل اشاره می‌شود می‌پردازیم.

  • مشخصات کلی اردک‌ها
  • غذای اردک‌ها
  • ویژگی‌های محل زیست اردک‌ها
  • نژاد‌های گوناگون اردک‌ها
  • ویژگی‌های منحصر به فرد دستگاه جوجه‌کشی هدایت

مشخصات کلی اردک‌ها

اردک‌ها و ویژگی‌های منحصر به فردی از لحاظ وزن، جثه، اندازه و فرم بدن نسبت به سایر پرندگان دریایی دارند بدن این پرنده زیبا کمی کشیده و پا‌های آن نسبت به دیگر پرندگان دریایی کوتاه تر است از همین رو انتهای بدنش در نزدیکی سطح زمین قرار می‌گیرد.

اردک از دست پرندگان نوک پهن می‌باشند که نام علمی آن در علوم جانورشناسی لامیلورستر (Lamelliiorostere) است طول و حجم بال اردک نسبت به دیگر پرندگان، دارای سایز متوسط می‌باشد.

معرفی اردک 2

پرواز اردک قطعاً یکی از سوالاتی که ذهن بسیاری از شما را به خود مشغول کرده است از همین رو بسیاری از افراد در منابع متعددی به دنبال پاسخ این سوال می‌گردند در این بخش نحوه پرواز اردک را به طور کامل مورد بررسی قرار می‌دهیم.

همانطور که گفته شد اردک‌ها دارای گونه‌ها و نژاد‌های بسیار گوناگون اند که بسیاری از آن‌ها هنوز شناخته نشده است. بسیاری از نژاد‌های اردک قدرت پرواز‌های بسیار خوب را در توانایی‌های خود دارند. لازم به ذکر است که این توانایی هنگام مهاجرت پرندگان حضور پررنگی را به عمل می‌آورد.

این در حالی است که برخی از نژاد‌های دیگر این پرنده اصلا قادر به پرواز نیستند و یا پرواز‌های کوتاه انجام می‌دهند، از جمله این اردک‌ها می‌توان به برخی از گونه‌های اهلی اردک اشاره کرد که نام برخی از آن‌ها در ذیل آورده شده است.

  • اردک کایوگا
  • دونده هندی
  • اردک پکینو
  • اردک روئن

دمای طبیعی بدن اردک حدود ۴۰ درجه سانتی‌گراد می‌باشد و به طور متوسط داده نبض این نوع پرنده در بازه زمانی یک دقیقه ۳۱۲ بار است و تعداد دم و بازدم آن‌ها در طول یک دقیقه حدود ۱۶ تا ۲۸ دفع می‌باشد. از لحاظ ویژگی‌های ظاهری این پرنده می‌توانیم بگوییم که منقار آن نسبت به سایر پرندگان از حجم و اندازه درشت تری برخوردار می‌باشد و وزن آن پس از تکمیل فرایند رشد معمولا 2.5 تا 3 کیلوگرم است.

اندام‌های بدن اردک ماهیچه بوده و علاوه بر آن لازم به ذکر است که زبان این پرنده بسیار عضلانی و قوی می‌باشد روی زبان اردک‌ها تعداد بسیاری غده چشایی وجود دارد که همین امر موجب شده قدرت چشایی بالایی نسبت به سایر طیور داشته باشد.

ارتفاع گردن اردک‌ها کوتاه بوده و در عین حال قطر متوسطی را دارا می باشد طرح‌های کوچک و بزرگ تمام نواحی بدن اردک را به طور کامل پوشانده و سبب ایجاد غشای ضخیم بر روی پوست اردک شده است همانطور که اشاره شد این پر‌ها چربی بوده از همین رو مانع از رسیدن رطوبت و آب، به بدن پرنده می‌گردد.

غذای اردک‌ها

اردک بر خلاف بسیاری از پرندگان، به خوردن غذا بسیار علاقه‌مند می‌باشند از همین رو جوجه اردک‌ها پس از خروج از تخم، در همان ساعت‌های اول از غذا‌های متناسب با شرایط خود تغذیه می‌کند.

خوراک‌هایی که منشاء حیوانی دارند و یا مواد غذایی دریایی، از جمله بهترین خوراک‌ها برای جوجه اردک‌ها به شمار می‌رود؛ چنانچه اگر این گونه مواد در اختیار شما قرار نداشت می‌توانید روزی ۵ تا ۶ دفعه مقداری پودر شیر و آرد سبوس دار را به همراه مواد علوفه ای ترکیب کنید و پس از این که به شکل خمیر در آورده شد در اختیار جوجه اردک‌ها قرار دهید.

جوجه اردک‌ها نسبت به سایر پرندگان اهلی سریع تر رشد می‌کنند و اگر مواد غذایی مناسب به اندازه کافی در اختیار آن‌ها گذاشته شود پرنده رشد عجیب و شگفت انگیزی خواهد داشت.

معرفی اردک 3

تغذیه جوجه اردک‌ها نسبت به اردک‌های بالغ بیشتر بوده زیرا تغذیه پرنده پس از پایان 2 هفتگی به تدریج کم می‌شود و پس از رسیدن هفته چهارم تعداد دفعات غذا در روز به 2 بار کاهش می‌یابد غذا‌های مناسب برای تغذیه اردک عبارتند از:

  • گندم
  • جو
  • ذرت
  • کاهو
  • گوجه فرنگی
  • پنیر خانگی
  • هویج
  • تخم مرغ تکه تکه شده
  • کدو
  • فلفل دلمه

علاوه بر غذا، آب نقش بسزایی در رشد پرندگان به خصوص اردک دارد. لازم به ذکر است که ۶۵ درصد از وزن اردک‌های بالغ را آب تشکیل می‌دهد و در جوجه اردک‌ها میزان آب به ۷۵ درصد نیز می‌رسد.

اردک از پرندگانی هستند که در برابر کمبود آب نمی‌توانند مقاومت کنند زیرا متابولیسم بدن آن‌ها در برابر کم آبی واکنشی منفی از خود بروز می‌دهد و باعث ایجاد اختلالاتی در تنظیم گردش خون بدن اردک خواهد شد.

علاوه بر موارد ذکر شده کمبود آب در بدن اردک نتایج دیگر را نیز در پی دارد. از جمله عواقب آن می‌توان به اختلالات سیستم عصبی پرنده اشاره کرد که در صورت عدم واکنش به موقع، شاهد مرگ جوجه اردک‌ها و اردک‌های بالغ خواهید بود.

توصیه می‌کنیم آبخوری‌های اردک را با آب تمیز پر کنید و در مکانی به دور از آلودگی، در دسترس این پرندگان زیبا قرار دهید. جوجه اردک‌ها تا ۳۸ هفتگی حساسیت به خصوصی نسبت به نوشیدن آب دارند از همین رو سعی کنید در کنار وعده‌های غذایی، آب تمیز و فراوان قرار دهید.

ویژگی‌های محل زیست اردک‌ها

اردک‌ها به زندگی در کنار دریا‌ها و دریاچه‌ها بسیار علاقه دارند و زندگی در آب برای آن‌ها مسرت بخش است از این رو بسیاری از افراد تصور می‌کنند که اردک‌ها از زندگی در مناطق خشک لذت نمی‌برند و با ذائقه آن‌ها سازگار نیست.

جالب است بدانید که اردک‌ها بسیار با محیط سازگار بوده و به تغییرات محیطی، به راحتی عادت می‌کنند از همین رو زندگی در علفزار‌ها و چمنزار‌های سرسبز به راحتی کمبود آب را برای آن‌ها جبران می‌کند.

در هنگام ساخت جایگاه برای زندگی اردک‌ها باید به برخی اصول و رفتار‌های اردک توجه شود از این رو باید در نظر داشت که اردک‌ها پرندگانی فعال هستند و برای پرورش آن باید محوطه‌هایی بزرگ اختصاص داده شود.

افزون بر آن اردک‌ها در مکان‌های سربسته و سالن‌های پرورش قابل نگهداری نیستند و باید در هوای آزاد برای آن‌ها محوطه‌هایی به صورت لانه تدارک دید.

جوجه اردک‌ها پس از تولد باید در محیط‌های گرم و تمیز نگهداری شوند به گونه ای که باید، دمای محیط در چند روز اول پس از تولد حدوداً ۳۲ تا ۳۵ درجه سانتی‌گراد باشد پس از گذشت هر دو روز، می‌توانید یک درجه سانتی‌گراد دمای محیط را کاهش دهید. فقط توجه کنید که در ۱۴ روز اول دما پایین تر است ۳۰ درجه سانتی گراد نباشد.

پس از گذشت 21 روز جوجه اردک بال و پر گرفته‌اند بدین ترتیب باید دمای محل نگهداری آن‌ها معتدل و بین ۲۳ تا ۲۶ درجه سانتی‌گراد باشد.

اگر جوجه‌ها توسط دستگاه جوجه‌کشی پرورش یافته اند و اکنون سر از تخم بیرون آوردن توصیه می‌کنیم آنها را از محیط دستگاه بیرون نیاورید تا رطوبت بدنشان به طور کامل از بین برود همچنین در یک روز اول از هیچ‌گونه مواد غذایی برای تغذیه آن استفاده نکنید.

استفاده از مواد غذایی در ساعت‌های اولیه پس از تولد جوجه اردک‌ها ممکن است موجب بیماری عفونت کیسه زرده شود.

نژاد‌های گوناگون اردک‌ها

اردک‌ها همانند سایر پرندگان نژاد‌های گوناگونی دارند که این نژاد‌ها به طور کلی به سه گروه تقسیم بندی می‌شوند این گروه‌ها عبارتند از

  • گوشتی
  • تخم گذار
  • تزیینی

معرفی اردک 5

در این مطلب معرفی تمامی نژاد‌های اردک امکان پذیر نیست از همین جهت به معرفی رایج ترین و متداول ترین نژاد‌های اردک در جهان، که امکان پرورش آن‌ها در محیط‌هایی شبیه سازی شده وجود دارد، خواهیم پرداخت.

  • اردک آنکونا
  • اردک پکین آمریکایی
  • اردک آباکوت رنجر
  • اردک آیلسبوری
  • اردک مسکویی
  • اردک کال
  • اردک بالی
  • اردک سوئدی آبی
  • اردک هندی شرقی سیاه
  • اردک پکنی
  • اردک مالارد
  • اردک ارپینگتون

ویژگی‌های منحصر به فرد دستگاه جوجه کشی هدایت

در انتخاب هر محصول باید به یک سری فاکتور‌های اصلی در هنگام خرید توجه کرد برای خرید دستگاه جوجه‌کشی هم باید به بخشی از مشخصه‌ها و ویژگی‌های آن دقت کرد.

قیمت یکی از فاکتورهای اصلی در هنگام خرید دستگاه جوجه‌کشی است که در انتخاب پرورش دهندگان تاثیر بسیاری دارد مجموعه هدایت در عرصه تولید دستگاه جوجه‌کشی توانسته محصولاتی باکیفیت و قیمت مناسب در اختیار هموطنان عزیز قرار دهد.

کیفیت ساخت بدن از جمله مواردی است که در هنگام خرید باید مورد توجه قرار گیرد. همانطور می‌دانید دستگاه جوجه کشی برای پرورش دهندگان همانند عصایی پرکاربرد عمل می‌کند پس دقت کافی داشته باشید که در بدنه آن از مواد با کیفیت استفاده شده باشد.

در ساخت بدنه دستگاه جوجه‌کشی هدایت از موادی با کیفیت بالا استفاده شده است و کاملا ضد آب می‌باشد از همین جهت در برابر بسیاری از عوامل محیطی مقاوم بوده و عمر طولانی خواهد داشت.

علاوه بر موارد ذکر شده یکی از مشخصه‌های بارز دستگاه جوجه‌کشی هدایت، سیستم تمام اتوماتیک و هوشمند آن می‌باشد این ویژگی برای بسیاری از پرورش دهندگان از اهمیت بالایی برخوردار است زیرا دستگاه جوجه‌کشی دارای سیستم تمام اتوماتیک در صورت بروز هرگونه مشکل، کارشناسان و پرورش دهندگان را مطلع می‌سازد.

برای اطمینان از کیفیت و قیمت محصولات مجموعه هدایت می‌توانید به قسمت نظرات وب سایت مراجعه کنید و کامنت‌های گذاشته شده توسط خریداران دستگاه جوجه‌کشی هدایت را مطالعه فرمایید علاوه بر آن فیلم های کارآفرینی و رضایتمندی مشتریان در وب سایت قرار گرفته است.

افرادی که کسب و کار خود را در زمینه پرورش آغاز نموده و هم اکنون از دستگاه جوجه‌کشی هدایت برای پرورش تخم انواع طیور استفاده می کنند توانسته‌اند زنجیره تولید گسترده ای را پایه گذاری کنند.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تلفن همراه