خواص گوشت بوقلمون

خواص گوشت بوقلمون

محتوای جدول

آیا تاکنون کلمه گوشت معجزه را شنیده اید و یا اطلاعات مختصری درباره چیستی و خواص آن دارید؟ آیا می‌دانستید گوشت معجزه نام دیگر همان گوشت بوقلمون می‌باشد؟ گوشت بوقلمون به دلیل خواص بی‌نظیری که دارد توانسته است این نام را به خود اختصاص دهد.

گوشت این پرنده به صورت لخت بوده و شامل بسیاری مواد مغذی است از همین رو طبخ و مصرف گوشت آن به روش‌های گوناگون در سلامتی انسان تاثیر بسزایی دارد.

 

خواص گوشت بوقلمون چیست و چطور توانسته در مقایسه خواص از سایر گوشت‌ها  پیشی بگیرد؟ اگر این سوالات ذهن شما را مشغول به خود کرده است توصیه می‌کنیم این مقاله را تا انتها مطالعه کنید در این مقاله از سایت دستگاه جوجه‌کشی هدایت قصد داریم اطلاعاتی کامل درباره خواص این گوشت لذیذ در اختیار شما قرار دهیم.

تمامی مطالب این سایت از منابع معتبر، توسط کارشناسان مجرب تهیه گردیده است شما با صرف ۷ دقیقه می‌توانید تمامی اطلاعات مورد نیاز در مورد خواص گوشت بوقلمون را به صورت یک جا از این مطلب به دست آورد.

در چند دهه اخیر با پیشرفت علم و تکنولوژی بسیاری از کارهای انسان توسط ماشین‌ها و ربات انجام می‌گردد همین امر موجب شده از فعالیت و تحرک ما انسان‌ها کاسته شود. این کاهش فعالیت به طور مداوم سبب بروز و ظهور بیماری‌های قلبی و عروقی در جوامع خواهد شد.

یکی دیگر از عوارض کم تحرکی در بیش‌تر افراد افزایش وزن و چاقی بوده بنابراین برای داشتن زندگی سالم باید از رژیم‌های مناسب استفاده کنیم، همچنین در سبد مواد غذایی خود موادی طبیعی قرار دهیم که بتوانند به طور کامل نیاز بدن ما را برآورده سازند.

امروزه مصرف مواد خوراکی طبیعی یکی از مطمئن‌ترین راه‌ها برای تامین نیازهای بدن با توجه به صرفه اقتصادی بوده است. گوشت بوقلمون یکی از این مواد غذایی است که بهترین منبع برای تامین پروتئین، کلسترول، چربی و مواد معدنی مورد نیاز بدن است.

گوشت بوقلمون هر دو نوع گوشت قرمز و سفید را با هم به صورت یک جا دارد از همین رو برای تمامی سلیقه‌ها مناسب می‌باشد استفاده از گوشت قرمز بوقلمون برای افرادی که بیماری‌های خاص از جمله بیماری چربی خون زیاد و بیمارهای قلبی دارند اصلا توصیه نمی‌گردد.

این افراد برای بهره بردن از خواص بی‌نظیر گوشت بوقلمون می‌توانند از گوشت سفید آن در وعده‌های غذایی خود استفاده نمایند. حتماً قبل از استفاده به پزشک مراجعه کنند و با شیوه پختی که پزشک در اختیار آن‌ها قرار داده گوشت را طبخ و استفاده نمایند.

خاصیت‌های بی نظیر گوشت بوقلمون

حتماً در این قسمت از مقاله، کنجکاوی شما برای دانستن خواص گوشت بوقلمون دو چندان شده است. گوشت بوقلمون به دو نوع تیره و سفید در بازار عرضه می‌گردد اما به نظر شما این دو نوع گوشت با یکدیگر چه تفاوت‌هایی دارند؟

گوشت بوقلمون از نوع تیره نسبت به نوع سفید آن دارای ویتامین و مواد معدنی بیش‌تری می‌باشد، علاوه بر آن می‌توان به زیستگاه آن اشاره کرد بوقلمون‌هایی که گوشت شان آن از نوع تیره می‌باشد در علفزار پرورش یافتند و بوقلمون‌هایی که گوشت آن‌ها از نوع سفید است در دامداری‌های صنعتی زندگی می‌کردند.

تاثیر گوشت بوقلمون در کاهش کلسترول بدن

سطح کلسترول در گوشت بوقلمون نسبت به سایر گوشت‌ها بسیار پایین بوده است. جالب است بدانید که مقدار کلسترول در گوشت این پرنده را می‌توان با مشاهده سطحی و ظاهری دریافت.

 

سطح کلسترول در گوشت بوقلمون به رنگ تیره در مقایسه با گوشت سفید آن بالاتر است گوشت قسمت سینه بوقلمون از نوع گوشت سفید بوده در حالی که ران بوقلمون حاوی گوشت تیره می‌باشد.

توصیه می‌کنیم قبل از طبخ این خوراک خوشمزه حتما پوست را از سطح گوشت جدا کنید به این ترتیب میزان چربی در گوشت را به حد زیادی پایین آورده اید.

درمان بی خوابی با مصرف گوشت بوقلمون

بسیاری از افراد به دلایل گوناگون از بی خوابی رنج بسیار می‌برند اگر شما از آن دسته افراد هستید دیگر نگران نباشید زیرا با انجام موارد زیر به راحتی می‌توانید این مشکل را کنترل کنید.

 

 

سلنیوم یکی از عناصر ضد سرطان بوده که در بدن سبب تقویت سیستم ایمنی و بهبود خواب می‌گردد علاوه بر آن سروتونین موجب تقویت و آرامش بدن می‌شود.

مطلب قابل توجه این است که سلنیوم به فراوانی در گوشت بوقلمون یافت می‌شود همچنین تریپتوفان به مقدار زیادی در گوشت بوقلمون وجود دارد این ماده در گوشت بوقلمون ذخیره شده و پس از مصرف در بدن انسان باعث تولید سروتونین می‌گردد.

گوشت بوقلمون حاوی مقدار فراوانی ویتامین‌های B3 و B6 بوده است این ویتامین‌ها در تنظیم خواب نقش بسزایی دارند.

درمان دیابت با استفاده از گوشت بوقلمون

حتماً تا به حال توصیه مصرف گوشت بوقلمون به بیماری‌های دیابتی را شنیده اید و حتما این سوال ذهن شما را به خود درگیر کرده است که بر چه مبنا پزشکان خوردن گوشت بوقلمون را به بیماران دیابتی توصیه می‌کنند؟

 

 

گوشت بوقلمون به دلیل ترکیبات موجود در خود باعث کنترل سطح قند خون می‌گردد از همین رو استفاده از گوشت بوقلمون برای بیماران دیابتی بسیار توصیه می‌گردد.

مواد مغذی موجود در گوشت بوقلمون

تا به اینجا به بررسی برخی خواص گوشت معجزه آسا پرداختیم حال زمان آن رسیده است که دلایل مزیت‌های این گوشت را برای شما شرح دهیم. مواد مغذی موجود در گوشت بوقلمون عبارتند از:

  • پروتئین
  • ویتامین A
  • ویتامین B6
  • ویتامین B3
  • ویتامین B12
  • سلنیوم
  • مس
  • منیزیم
  • آهن
  • روی
  • پتاسیم
  • اسید آمینه تریپتوفان

پروتئین‌های موجود در گوشت بوقلمون حاوی اسید آمینه‌های متعددی همچون تریپتوفان بوده است این ماده در بدن انسان سبب تولید سروتونین می‌گردد سروتونین باعث ایجاد احساس آرامش در انسان می‌شود.

از دیگر تاثیرات سروتونین می‌توان به کنترل اشتها، ایجاد سیری یا گرسنگی اشاره کرد. کمبود این ماده در خون باعث ایجاد افسردگی و گرسنگی در انسان می‌گردد. در فصول سرد سال همچون زمستان به دلیل حضور کمرنگ خورشید در آسمان میزان سروتونین در بدن کاهش خواهد یافت.

با در نظر گرفتن این نکته توصیه می‌شود در فصول سرد سال از گوشت بوقلمون در طبخ غذاهای گوناگون استفاده کنید. گوشت بوقلمون حاوی اسید آمینه تریپتوفان بوده و پس از مصرف باعث ایجاد سرتونین در بدن می‌گردد.

آهن قابل جذب در گوشت بوقلمون به مقادیر فراوان وجود دارد که در جلوگیری از کم خونی و یا درمان آن نقش بسزایی دارد کنار هم قرار گرفتن پروتئین‌های مناسب و آهن در گوشت بوقلمون، سبب بهبود عملکرد سیستم امنیتی بدن می‌گردد، با تقویت سیستم ایمنی بدن در برابر انواع بیماری‌ها مقاوم شده و فرد کم‌تر دچار بیماری‌های ویروسی می‌گردد.

مضررات مصرف گوشت بوقلمون

گوشت بوقلمون در کنار خواص بی حد و اندازه ای که دارد در صورت استفاده نامناسب برای بدن خطرناک باشد. در هنگام انتخاب و مصرف گوشت بوقلمون به برخی نکات توجه کنید در ادامه این نکات به صورت کامل عنوان شده است.

از محصولات فرآوری شده بوقلمون استفاده نکنید. در فرایند تولید گوشت‌های فرآوری شده از نیتریت استفاده می‌شود در هنگام تولید نیتریت‌ها با مواد موجود در گوشت بوقلمون ترکیب شده و ماده جدید به نام نیتروسو را تشکیل می‌دهند از جمله خطرات مصرف گوشت‌های فرآوری شده می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • بروز انواع سرطان
  • فشار خون و کلسترول بالا
  • بیماری‌های قلبی و عروقی
  • ناباروری

از این رو توصیه می‌کنیم تا حد امکان از مصرف گوشت‌های فرآوری شده بوقلمون اجتناب کرده و یا به مقدار خیلی کم از آن استفاده کنید.

علاوه بر آن توجه داشته باشید که مصرف بی رویه گوشت بوقلمون سبب افزایش برخی عناصر در بدن می‌گردد از همین و ممکن است خطراتی جبران ناپذیر را برای انسان در پی داشته باشد. اکنون به این مثال توجه کنید:

همانطور که گفته شد گوشت بوقلمون حاوی سلنیوم بوده است. سلنیوم یک عنصر ضد سرطان و برای تقویت سیستم ایمنی بسیار موثر است. مصرف به اندازه سلنیوم در پیشگیری از سرطان و کنترل بی خوابی بسیار موثر می‌باشد ولی استفاده بیش از اندازه آن سبب مسمومیت و در برخی مواقع منجر به مرگ می‌گردد.

درباره پرورش بوقلمون و عرضه گوشت آن به بازار

همانطور که می‌دانید امروزه بوقلمون مانند دیگر پرندگان گوشتی در سالن‌های پرورش تحت نظر کارشناسان علمی پرورش می‌یابند تخم‌های بوقلمون که در دستگاه جوجه‌کشی قرار می‌گیرند و پس از تکمیل شدن فرایند سر از تخم بیرون می‌آورند، به مدت چهار ماه رشد آن‌ها تکمیل می‌گردد و آماده برای کشتار و عرضه به بازار می شود.

 

بوقلمون‌ها با توجه به وزن نسبت به دیگر پرندگان، در زمان کوتاه‌تری مرحله رشد خود را پشت سر می‌گذارند از همین رو بسیاری از افراد در صدد فراهم کردن مکان و تجهیزات همچون دستگاه جوجه‌کشی برای پرورش این پرنده زیبا هستند.

برای اطلاعات دقیق‌تر در زمینه پرورش بوقلمون توصیه می‌کنیم از طریق وب‌سایت دستگاه جوجه‌کشی هدایت به بخش آموزش‌ها مراجعه کرده و مقاله پرورش بوقلمون را مطالعه کنید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تلفن همراه